Over ons

Een blik achter de schermen bij Heldr.

Van kleine eenmanszaak tot gerenommeerd glasbedrijf

Ons bedrijf zag in 1946 het licht toen Arthur Van De Walle zijn bescheiden eenmanszaak oprichtte. In 1987 kwam kleinzoon Philip De Wilde het familiebedrijf versterken. Hij koos ervoor om eerst ervaring op te doen onder het toeziend oog van ervaren plaatsers. Hierna stortte hij zich op het management van het bedrijf en bouwde hij het glasbedrijf verder uit. In 2018 nam Anthony Christiaens het roer over van zijn plusvader, na een intensieve opleiding werd zijn passie voor deze sector aangewakkerd.

Sindsdien was hij verantwoordelijk voor de groei van Van De Walle alsook voor de overname van Glas Coppens in 2021. Om deze fusie te voltooien lanceren we een nieuw hoofdstuk en een nieuwe heldere kijk op het bedrijf.

In 2022 hebben bovenstaande stappen ons geleid tot de introductie van onze nieuwe naam: Heldr.

Dagelijks proberen we met ons team de bedrijfscultuur met de nodige normen en waarden positief en in stijgende lijn verder te zetten. In deze visie werken alle afdelingen nauw met elkaar samen. Sales, administratie, productie en plaatsers overleggen voortdurend met elkaar. Sterk samenwerken is tot op vandaag de rode draad bij Heldr. De backoffice en het atelier zijn slechts 1 glazen deur van elkaar verwijderd!

Permanente, duidelijke communicatie en collegialiteit staan nog steeds centraal in onze firma. Dit blijft ook bij onze klanten niet onopgemerkt. Zij mogen zich namelijk verwachten aan duidelijke offertes, een bijzonder klantgerichte service en herkenbare stemmen aan de telefoon.

Advies op maat?

Wenst u helder advies of een klare kijk op een offerte? Onze Heldr. adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

We zijn er om te helpen.