Glazen wanden en balustrades

Glazen wanden en balustrades

Meer privacy met evenveel ruimtegevoel 

Een glazen scheidingswand, een glazen balustrade voor uw terras of een vaste glazen wand laten maken voor een andere toepassing? Heldr. heeft een klare kijk op de verschillende mogelijkheden. 

In het eigen atelier worden verschillende glazen gemaakt, volledig op maat van uw plannen en wensen. Zowel qua afmetingen, afwerkingen als glassoorten heeft u een ruime keuze om een glazen wand te laten maken die beantwoordt aan al uw wensen.

Enkele voorbeelden

  • Vaste glazen scheidingswanden in vlakke glasplaat

  • Verrijdbare glazen wanden volgens het schuifdeurprincipe

  • Glazen balustrades voor terrassen en gevelafwerking met onderhoudsvrije RVS of aluminium frames

Extra opties

Glazen wanden en balustrades maken we steeds in veiligheidsglas om maximale bescherming te garanderen bij glasbreuk. Afhankelijk van de locatie waar u de glazen wand gaat plaatsen, kan u diverse technische aspecten aan het glas laten toevoegen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor extra isolatie, inbraakwerend glas, zonwerende beglazing, zelfreinigend glas,…

Ook qua kleuren zijn er heel wat keuzemogelijkheden. Behalve standaard transparant glas, kan u ook opteren voor gekleurd glas (door middel van kleurfolies), glas met spiegeleffect, one-way-vision glas, opaal, mat of gezandstraald glas. Zelfs een logo of tekst op het glas voorzien is perfect mogelijk.

Onze specials

ClimaPlus wand met geïntegreerde zonwering

Heet u wel zonwering nodig om overmatige lichtinval en inkijk tegen te gaan, maar liever geen lamellen die u voortdurend moet afstoffen of bijregelen telkens ze niet gelijkmatig openen? Dan is deze glazen wand met geïntegreerde lamellen of plissé precies wat u zoekt. De lamellen zitten namelijk tussen 2 glasplaten vervat, waardoor ze stofvrij, ongehinderd en visueel gelijkmatig geopend en gesloten kunnen worden.

Priva-Lite® scheidingswanden

De Priva-Lite® wanden zijn erg praktisch om privacy te creëren in kantooromgevingen en badkamers wanneer u dat wil. Een druk op de knop volstaat om de glazen wand transparant en doorzichtig te maken of lichtdoorlatend maar niet doorzichtig (mat effect). De witte of gekleurde kristallen die in de dubbele beglazing verwerkt zitten, veranderen immers van koers onder invloed van elektriciteit en laten zodoende wel of geen inkijk toe.

Wie gaat uw glazen wand plaatsen?

U kiest helemaal zelf om een glazen wand laten maken en die zelf te installeren of onze plaatsers in te schakelen om de installatie voor u te verzorgen.

Advies op maat?

Wenst u helder advies of een klare kijk op een offerte? Onze Heldr. adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

We zijn er om te helpen.