Glasbewerking

Glasbewerking

Eigen atelier 

Dat we over een eigen glasbewerkingsatelier beschikken, is ontzettend praktisch. We kunnen immers glas op maat snijden, slijpen, graveren, uitsparen en herstellen in eigen huis. Dankzij dit in-house atelier, onze ruime voorraad glasplaten en spiegels en ons uitgebreid machinepark kunnen we bovendien snelle leveringen, precies vakwerk en correct advies garanderen.

Ook onze glasbewerkers staan permanent en voortdurend in contact met onze verkoopafdeling.

 

Welke glasbewerkingen onze machines zoal aankunnen?

Geen maatwerk glasproject is onmogelijk voor Heldr. en dat bewijzen onze talloze referenties. Behalve de klassieke glazen ramen, deuren en scheidingswanden hebben we over de jaren heen ook al heel wat speciale projecten gerealiseerd.

Glas op maat snijden

Niet alleen de afmeting van de glasplaat, maar ook de vorm ervan kan u zelf bepalen. In ons atelier kunnen we namelijk zowel manueel als machinaal glas op maat snijden.

Glas slijpen

Om een nette afwerking en maximale veiligheid te verzekeren, worden ook de glasranden netjes afgewerkt. De glasranden kunnen recht, schuin, bol, afgerond of gepolierd afgewerkt worden.

Glas uitsparen

Ook de nodige boorgaten en uitsparingen voor klinken, kraanwerk of bevestigingen worden op voorhand voorzien. Zelfs vingergleufjes om schuiframen gemakkelijk te openen zijn mogelijk.

CNC gravures

Tekeningen, uitsparingen en gravures voor bijvoorbeeld bedrijfslogo’s worden door onze CNC-machine aangebracht. Vooral bij de productie van glazen deuren wordt CNC vaak toegepast.

Gebroken glas laten herstellen of uw ramen vervangen?

Is uw glazen deur gebarsten, het glazen tafelblad stukgesprongen of is uw kunstkader of lamp gevallen? Bij Heldr kan u terecht om allerhande glas op maat te laten maken zodat u uw favoriete interieurstukken kan herstellen en hergebruiken.

Ook gebroken ruiten en/of volledige ramen kan u bij ons laten vervangen. We verzorgen een tijdelijke afscherming (indien nodig), een correcte opmeting, maatwerk productie en de plaatsing van de nieuwe ruiten. Ook voor raamrenovaties heeft u 1 contactpersoon voor het hele project.

Plaatsing door Heldr. zelf

Bij Heldr. kan u niet enkel terecht om glas op maat te laten maken, maar ook voor de installatie ervan. We beschikken over een eigen plaatsingsteam dat in Antwerpen, Brussel, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen onze glascreaties komt installeren. Dit gebeurt voor rechtstreekse projecten bij de eindklant, maar evengoed in onderaanneming voor keukenbouwers, aannemers, interieurarchitecten, .... Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om glas te laten maken en vervolgens zelf te installeren. U kiest wat voor u de beste oplossing is.

Advies op maat?

Wenst u helder advies of een klare kijk op een offerte? Onze Heldr. adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

We zijn er om te helpen.