Spatwanden

Spatwanden

Wil u een glazen spatwand laten maken voor uw keuken of is een glazen werkblad net die blikvanger die u zoekt? U bent zeker niet de enige! Glas is erg gegeerd als afwerkingsmateriaal in keukens en daar zijn verschillende goede redenen voor.

  • Glas is een relatief gemakkelijk en snel te bewerken materiaal waardoor uiterst precies maatwerk mogelijk wordt.

  • De afwerkingsmogelijkheden qua kleuren en transparantie zijn eindeloos.

  • Qua technische prestaties kunt u meerdere specifieke eigenschappen in 1 glasplaat laten verwerken.

  • Naar onderhoud toe is glas een dankbaar materiaal. Aan ontvettende reinigingsproducten en een spons heeft u doorgaans voldoende om het glas te reinigen.

Onze kwaliteitsgarantie

  • Voor gekleurde glazen deuren zullen we doorgaans een gekleurde folie gebruiken die in het gelaagde veiligheidsglas wordt verwerkt. Bij glazen spatwanden voor keukens kiezen we echter voor gelakt glas. Hierbij wordt de gelakte zijde beschermd door het glas waardoor krassen, vlekken en verkleuringen vermeden worden en 100% kleurvastheid gegarandeerd blijft.

  • Het gelakte glas wordt eveneens thermisch gehard. Daardoor wordt de glasplaat aanzienlijk versterkt (= veiligheidsglas), maar ook hittebestendig. Uw glazen spatwand zal dus ook de hoge temperaturen van uw kookfornuis moeiteloos weerstaan.

Laat uw creativiteit de vrije loop!

U hoeft zich echt niet in te houden als u ons uw gedroomde glazen werkblad of spatwand beschrijft. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. In gelakt glas kunnen we alle RAL-kleuren aanbieden en ook qua afmetingen, vormen en technische eigenschappen zijn er ontzettend veel opties.

Vergeet u ook niet door te geven waar in de glasplaat eventuele uitsparingen voor de stopcontacten moeten worden voorzien? Ook die kunnen we vooraf heel precies uitslijpen voor de glasranden nauwkeurig worden afgewerkt.

Heeft u plaatsing nodig?

Wilt u een glazen spatwand of werkblad op maat laten maken en die ook laten plaatsen? Dat is geen probleem. Heldr. beschikt over een ervaren plaatsingsteam om deze klus in no time te klaren.

Onze plaatsers komen in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Brussel ter plaatse voor opmeting en/of plaatsing van onze glascreaties en doen dat zowel voor rechtstreekse klanten als in onderaanneming voor bijvoorbeeld keukenbouwers. Ook de levering zonder plaatsing is perfect mogelijk.

Advies op maat?

Wenst u helder advies of een klare kijk op een offerte? Onze Heldr. adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

We zijn er om te helpen.