Een nieuw, helder verhaal

Een nieuw, helder verhaal

Even terug in de tijd:

Eind 2019 zitten we met Van De Walle glas en Glaswerken Coppens een eerste keer rond de tafel om te bekijken hoe we de glassector verder kunnen vernieuwen.

Al snel blijkt dat er meer synergiën zijn dan gedacht en rijpt de overtuiging dat de 2 bedrijven samen sterker zijn dan de aparte eenheden. Het klassieke “1 + 1 = 3” verhaal.

We besluiten om Glaswerken Coppens te integreren binnen Van De Walle glas: een keuze om het marktaandeel te vergroten, maar vooral een aanvulling van knowhow en technische apparatuur om zo onze klanten (zowel B2B als B2C) nog beter te bedienen.

Voor de particuliere markt – waar Van De Wall Glas traditioneel sterk staat – willen wij ons onderscheiden via het gebruik van kwalitatieve producten, een sterke service, familiaal contact en een transparante opvolging van de werken (klein of groot).

Voor onze professionele klanten – de biotoop van Glaswerken Coppens – streven wij naar longterm partnerships. Wij willen ons onderscheiden met een eerlijke planning, een sterke technische kennis en vlekkeloze uitvoering van de werken dankzij onze gemotiveerde medewerkers die voor de klant tot het uiterste gaan met oog voor detail.

Samen sterk dus, een helder, fris verhaal, een klare kijk op de toekomst en transparantie in al onze vezels. En… een nieuwe naam! Vanaf 09/08 zal Van De Walle glas (en Glaswerk Coppens) immers door het leven gaan als HELDR. Check alvast ook onze vernieuwde website www.heldrglas.be.

Advies op maat?

Wenst u helder advies of een klare kijk op een offerte? Onze Heldr. adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

We zijn er om te helpen.